A Magyar Jet-Ski Szövetség közleménye COVID-19

Találatok: 1440

 

KÖZLEMÉNY

 

Kedves Versenyzők, Klubvezetők és a Jet-Ski sport barátai!

Mindannyian tudjátok, hogy jelenleg az emberiség élet-halál harcban áll egy láthatatlan ellenséggel, a COVID-19 világjárvánnyal, melynek a mai napon több mint 10.000 halálos áldozata van. Magyarország Kormányának 46/2020. (III.16.) Rendelete 4. § (3) bekezdése alapján nincs korlátozva a nézők nélküli jet-ski rendezvény, edzés megtartása, ennek ellenére a koronavírus terjedése elleni védekezés elősegítése érdekében a Magyar Jet-Ski Szövetség vezetése kéri a klubokat, hogy határozatlan ideig függesszék fel az edzéseket.

Értesültetek, hogy Szaúd-Arábia elhalasztotta a 2020.03.16-20-ra kiírt Világbajnoki futamot, a Portugál Szövetség a 2020.04.24-26-i EB, és a 2020.05.01-03-i VB futamot, ezek a versenyek elvileg későbbi időpontban kerülnek megrendezésre.

Szövetségünknek szándékában áll a 2020. évi Országos Bajnokság és a Leveleki Európa Bajnokság versenyeit megrendezni, azonban ez függ a Kormány további döntéseitől és a világjárvány terjedésétől, alakulásától. A versenynaptár átalakítását a változások tekintetében később újra tárgyaljuk. A tervezett kibővített elnökségi ülés megtartását a résztvevők biztonsága érdekében egy későbbi időpontra halasztjuk.

A Szövetségi iroda működik, de ideiglenesen ZÁRVA lesz a személyes érintkezés elkerülése érdekében. Ennek megfelelően továbbiakban e-mailen, mobil telefonon, facebookon leszünk elérhetőek, tehát minden ügyben kérünk mindenkit, hogy ilyen formán keressenek bennünket.

Kérünk mindenkit, hogy igazi sportemberhez méltóan türelmesen, fegyelmezetten és körültekintően tartsa be a Kormány, a helyi Önkormányzat utasításait és a WHO ajánlásait.

Kérünk Benneteket, hogy vigyázzatok magatokra, gyermekeitekre, szüleitekre, nagyszüleitekre, és reméljük, hogy a nyár folyamán ismét teljes létszámban találkozhatunk az Országos Bajnokság első versenyén.

Sportbaráti üdvözlettel:

Czeller Béla

elnök

Magyar Jet-Ski Szövetség