Szabó Barnabás az Év Versenyzője a Jet-Ski Sportban

Találatok: 1631

2019. január 26-án szombaton került megrendezésre a Magyar Jet-Ski Szövetség 2018. évi díjkiosztó ünnepsége, ahol a Magyar Bajnoki kategóriák nyertesei mellett az Év Versenyzője, az Év Felfedezettje, az Örökös Magyar Jet-Ski Versenyző és Örökös Magyar Bajnok címek díjak is átadásra kerültek.

A díjakat Czeller Béla a Magyar Jet-Ski Szövetség elnöke adta át a díjazottaknak. A Magyar Bajnokság 4 Runabout profi kategóriáját Cseke Zsolt nyerte meg, a Runabout GP4 kategóriában Vásári Ildikó győzedelmeskedett. A Ski profik közül Szabó Barnabás két kategóriát, Szép Attila egy kategóriát nyert meg.

Az Év versenyzője díjat ebben az évben 22 éves fiatal versenyző Szabó Barnabás nyerte el, aki szenzációs versenyzéssel Ski kategóriában Világbajnoki, Európa Bajnoki és két Magyar Bajnoki kategóriában diadalmaskodott, valamint legfiatalabbként lett a Szövetség Örökös Magyar Bajnoka.

Az Év Felfedezettje címet az Európa Bajnokságon Sea-Doo Spark Juniors 14-15 kategóriájában elért ezüstérméért, a Magyar Bajnokságban elért Novice Runabout GP1 ezüstérméért, valamint a Runabout GP4 kategória bronzérméért a 15 éves Beliczki Márk érdemelte ki.

Örökös Magyar Jet-Ski Versenyző címet Ifj. Juhos Árpád kapta meg, aki a 15. versenyszezonját teljesítette 2018-ban.

A Kiváló U14 versenyzői díjat a 14 éves Frőhlich Kata nyerte el, aki a Magyar Bajnokságon két szlalom kategóriában is a dobogóra állhatott és első Európa Bajnoki versenyén 4. helyezett lett.